Tjenester

Konsert-Service AS leverer profesjonelle tjenester, hvor service, kvalitet og kundetilfredshet settes i fokus.

Konsert-Service AS har som mål å være blant markedets beste på planlegging og gjennomføring av teknisk produksjon. Vi setter store krav til kvalitet på så vel utstyr som personell, og bruker mye tid på definere prosjektene vi jobber med og vi er meget dynamiske i våre tilpasninger for å i møtekomme kundens behov.

Vi tilpasser alltid utstyr og vårt personell etter produksjonens behov og krav til kompetanse.

management og booking

Vegard Finnekåsa er Manager for Byting, og Konsertservice jobber tett om booking og advancing av konsertene, med United Stage som er bandets booking agent.

Gjennom vårt nettverk av artister og bookingbyråer kan vi tilby deg som kunde artister og underholdning til alle typer arrangement. 

Vår tilstedeværelse i bransjen og tilgang til de beste samarbeidspartnere gjør oss istand til å være i forkant og ha god oversikt over hvem som skal hvor og gjøre hva, derfor vil vi kunne være en god samarbeidspartner for deg og ditt arrangement.
Vi jobber tett med flere av våre kunder der vi leverer artister med teknisk produksjon for hele arrangementet.

Dette setter oss i den situasjon at vi er fri til å sette den profil du som kunde ønsker uten å ha noen bånd og forpliktelser til bestemt sjanger, artist eller miljø.

Det er ikke noe krav fra oss å levere deg komplette produksjoner.

DU som kunde skal få velge det DU mener VI er best på.

Spør oss om
Folkemusikk / Folkrock
Americana / Country music / Bluegrass
Blues / Roots 
Metal / Hard rock

arrangementsavvikling og produksjonsledelse

Advancing av turnè,  og planlegging av festivaler og Konserter er vår lidenskap.

Notodden Bluesfestival er blant våre største enkeltkunder, hvor Vegard Finnekåsa siden 2015 har vært produsent og Production Manager med planlegging av all teknisk og praktisk gjennomføring av Sceneteknisk produksjon og Infrastruktur.

Lisbeth Syftestad er Operativ Kultur Leiar på Dyrskun i Seljord, med ansvar for all planlegging og gjennomføring av Konferanse, kultur og scene innslag på Norges Største utstillings messe for landbruk, i Norge.

Vår erfaring og kompetanse fra hele næringskjeden gir oss et fortsinn når arrangementer skal planlegges, og gjennomføres.

komplett produksjon - utleie av utstyr og personell

Vi tilpasser alltid utstyr etter behov men firer aldri på kvalitet!

Spør oss om delleveranse eller komplett produksjon til ditt neste arrangement.

Vi har et nettverk av erfarne, dyktige og hyggelige teknikere
som kan løfte DITT arrangement til neste nivå.

Alle typer arrangementsutstyr kan leveres gjennom våre samarbeidspartnere. 

Ta kontakt med oss – Sammen kan vi skape opplevelser som aldri glemmes.

turnè og logistikk

Med vår lange erfaring innen drift og ledelse av store arrangementer og turneer, har vi stor kompetanse på planlegging og gjennomføring av så vel store som små opplevelser.

Vegard Finnekåsa har siden 2014 turnèrt verden over med Black Metal legendene i Emperor, og solo prosjektet til frontmann Ihsahn.
Vegard er Monitor Tekniker & Production manager og advancer all Lyd, Lys og Backline for alle bandets shows.
I tillegg har vi Samarbeidet tett med Leprous om Livestreaming i 2020/2021

Siden 2013 har Vegard vært lydtekniker og turnèleder for Byting.

Konsert-Service har siden 2007 jobbet i lengere perioder med artister som 
Odd Nordstoga / Ingebjørg Brattland, Staut, Unni Boksasp, Trang Fødsel, Over Norge ( med turneer for Hanne Krogh, Bjarte Hjelmeland, Brungodt / Stenstrup, Inger Lise Rypdal ) Øyvind Blunk, Surferosa, Katzenjammer.

Konsert-Service har flere faste kulturhus og scener vi bemanner med personell.

Vi utfører, etter kundens ønsker, så mye av arrangementet dere ønsker.
Det er spesielt, booking, logistikk, infrastruktur og praktisk gjennomføring vi kan. Vi sitter også på kompetanse og erfaring fra markedsføring og salg/servering, og vil kunne bidra i et fora sammen med deg som kunde.

Turnèledelse er en stor del av vår virksomhet og med vår serviceinnstilling yter vi alltid artisten vårt beste fra avreise til hjemkomst. 
Vår lange og brede erfaring gjør oss i stand til å forutse utfordringer og løse de i forkant. Dette gjør oss til et godt valg på turnè.