Lyd – Lys – Scene

Vi utfører alt fra mindre utleie til komplett leveranse av lyd, lys og scene for store festivaler. Vi ser ingen oppdrag for små, og de færreste oppdrag for store.

Vi har en utstyrspark bestående av profesjonelt utstyr av høy kvalitet, utstyret er i førsteklasses stand.

Våre leveranser tilpasses ditt behov og budsjett. Vår styrke ligger i kvalitet, og med vårt engasjement og høye krav til gode opplevelser for artister, arrangører og publikum, sørger vi alltid for den beste løsning for ditt arrangement.

Konsert-Service satser primært på utleie, da salg tar store menneskelige ressurser. Vi har derfor valgt å ikke fokusere på installasjon.

Vegard Finnekåsa har lang erfaring innen bransjen og kunnskap bygget opp gjennom turne i inn og utland, sammen med utdanning og erfaring som byggeleder og byggmester.

Dette har gjort oss i stand til å jobbe som sidekick for utbygging av små og store kulturhus og bistått i planlegging og utarbeidelse av anbudspapirer med tekniske spesifikasjoner  og tilrettelegging for hensiktsmessige romløsninger.

Arrangementsavvikling

Med vår lange erfaring innen drift og ledelse av store arrangementer og turneer, har vi stor kompetanse på planlegging og gjennomføring av så vel store som små opplevelser.

Vi utfører på kundens oppdrag så mye av arrangementet dere ønsker.
Det er spesielt, booking, logistikk, infrastruktur og praktisk gjennomføring vi kan. Vi sitter også på kompetanse og erfaring fra markedsføring og salg/servering, og vil kunne bidra i et fora sammen med deg som kunde.

Turneledelse og avvikling er en stor del av vår virksomhet og med vår serviceinnstilling yter vi alltid artisten vårt beste fra avreise til hjemkomst. Med vår erfaring fra Hotell og Resturantbransjen, fra arrangørs side, som lyd/lys/scene leverandør og erfaring som musiker, Kjenner vi de ulike interesser og utfordringer, og gjør oss i stand til å forutse utfordringer og løse de i forkant. Dette gjør oss til et godt valg på turne.

Booking

Gjennom vårt nettverk av artister og bookingbyråer kan vi tilby deg som kunde underholdning til enkelt arrangementer eller flere arrangementer. Små eller store.

Vår tilstedeværelse i bransjen og tilgang til de beste samarbeidspartnere gjør oss istand til å være i forkant og ha god oversikt over hvem som skal hvor og gjøre hva, deror vil vi kunne være en god samarbeidspartner for deg og ditt arrangement. Vi jobber tett med flere av våre kunder der vi leverer artister med teknisk produksjon for hele arrangementet.

Dette setter oss i den situasjon at vi er fri til å sette den profil du som kunde ønsker uten å ha noen bånd og forpliktelser til bestemt sjanger, artist eller miljø.

Det er ikke noe krav fra oss å levere deg komplette produksjoner.

DU som kunde skal få velge det DU mener VI er best på.

Artisttransport

Vi utfører transport av utstyr og personell for turne i inn og utland. Med dyktige og erfarne folk bak rattet, sikre og nye kjøretøy tar vi deg trygt ut på tur.

Vi har varebiler, hengere og 8 seter kjøretøy, og ved behov leier vi både minibuss og gjennom samarbeidspartnere større busser, tilpasset ditt behov.