OM KONSERTSERVICE AS

Konsert-Service AS leverer profesjonelle tjenester og produkter, hvor service, kvalitet og kundetilfredshet settes i fokus.

Konsert-Service AS har som mål å være blant markedets beste på planlegging og gjennomføring av teknisk produksjon. Vi setter store krav til kvalitet på så vel utstyr som personell, og bruker mye tid på definere prosjektene vi jobber med og vi er meget dynamiske i våre tilpasninger for å imøtekomme kundens behov.

Vi tilpasser alltid utstyr og vårt personell etter produksjonens behov og krav til kompetanse.

Dette dreier seg om å definer oppdraget, vurdere og sette sammen utstyr og personlige egenskaper hos vårt personell for å mestre sjanger, type arrangement eller estetiske krav fra kunden.

Når man velger Konsert-Service skal man få noe mer !
Konsert-Service er mer enn en lyd- og lysleverandør. Gjennom vår tid i Hotell og Resturantbransjen, festival og arrangementsavikling, og fra bygg og anleggsbransje, sitter vi på en meget bred kompetanse og kan se behov helt fra gresset blir slått på festival området til søppla er henta etter arrangementet.

Dette er vår fremste kvalitet og vi er stolte over å kunne bidra og være samarbeidspartner for ditt arrangement og vil være med å skape uforglemmelige opplevelser i norsk kultur.

Vi leverer det som trengs, enten det er stor produksjon, med høye krav til kvalitet og pålitelighet, eller små anlegg og mikrofoner som kunden selv henter på vårt lager.

Våre kunder består av store og små festivaler, revyer, kor, artister, privatpersoner og profesjonelle bransjeaktører.

Historikk

«Siden oppstarten i 2007 har vi fått være med på enorme opplevelser,  og sørget for kvalitet i alle ledd i en produksjon. 
Med en 8 seter caravelle og en henger med utstyr for å løse de små lokale oppdrag startet vi i det små. Vi har utvidet lager og utstyrspark og bygget kunderelasjoner på tvers av landegrenser. Opp igjennom årene har vi levert utstyr og personell til store festivaler, lange turneer, fraktet utstyr på tvers av Europa og turnert i Asia, Europa, USA og Sør-Amerika
Fortsatt er vi en liten bedrift med oss to gründere ved roret, vi har alltid fokus på kvalitet og tar gjerne på oss store komplekse totalproduksjoner, sammen med våre samarbeidspartnere og kollegaeer som vi mener er de beste folka i bransjen.

Det er aldri en kjedelig dag og vi sikter mot nye opplevelser»

Vegard og Lisbeth

Konsertservice finner du her:

TOTALLEVERANDØR AV AUDIO VISUELLE TJENESTER