Om Konsert-Service AS

Konsert-Service AS leverer profesjonelle tjenester og produkter til konkurransedyktige priser, hvor service, kvalitet og kundetilfredshet settes meget høyt

Konsert-Service AS har som mål å være blant markedets beste på planlegging og gjennomføring av teknisk produksjon. Vi setter store krav til kvalitet på så vel utstyr som personell, og bruker mye tid på definere prosjektene vi jobber med og vi er meget dynamiske i våre tilpasninger for å i møtekomme kundens behov.

Vi tilpasser alltid utstyr og vårt personell etter produksjonens behov og krav til kompetanse.

Dette dreier seg om å definer oppdraget, vurdere og sette sammen utsyr og personlige egenskaper hos vårt personell for å mestre sjanger, alderssegment eller estetiske krav fra kunden.

Når man velger Konsert-Service skal man få noe mer !.
Konsert-Service er mer enn en lydleverandør. Gjennom vår tid i Hotell og Resturantbransjen, festival og arrangementsavikling, og fra bygg og anleggsbransje, sitter vi på en meget bred kompetanse og kan se behov helt fra gresset blir slått på festival området til søppla er henta etter arrangementet.

Dette er vår fremste kvalitet og vi er stolte over å kunne bidra og være samarbeidspartner for ditt arrangement og vil være med å skape uforglemmelige opplevelser i norsk kultur.

Vi leverer det som trengs, enten det er stor produksjon, med høye krav til kvalitet og pålitelighet, eller små anlegg og mikrofoner som kunden selv henter på vårt lager.

Våre kunder består av store og små festivaler, revyer, kor, artister, privatpersoner og profesjonelle kunder.

Historikk

Etter å arbeidet i arrangørbransjen og lydbransjen i en periode ble
engasjementet og ambisjonene om å bygge vår egen bedrift tuftet på våre viktigste verdier så sterkt, at det måtte satses.

Konsert-Service skulle bli en profesjonell aktør med fokus på helhet i et arrangement. Vi ville ha gode opplevelser for artist, arrangør og publikum. Uforglemmelige øyeblikk.

Fra vår erfaring ute i verden så vi behov for et firma som samlet alle disse interesser og forente de til ett felles mål. Uforglemmelige kulturopplevelser.

Vegard Finnekåsa og Lisbeth Syftestad startet Konsert-Service i 2007 og sitter som eiere av selskapet.

Vi er fortsatt på veg fremover og setter oss nye mål, og skal i fremtiden fortsette å jobbe knallhardt for uforglemmelige opplevelser i norsk kultur.

Konsertservice finner du her: